Produsele noastre

Îngrijirea rufelor

Specialiștii Dr. Beckmann Laundry asigură obținerea următoarelor rezultate: rufe în culori luminoase, miros proaspăt și aspect impecabil.

Dispozitive de curățat

Cu ajutorul dispozitivele de curățat specializate. Dr. Beckmann îndepărtează murdăria, incrustările, calcificările, precum și mirosurile neplăcute.

Curățarea suprafețelor

Multe suprafețe necesită o curățare și o îngrijire specială. Curățătorii de suprafață Dr. Beckmann sunt capabili să curățe chiar și suprafețele sensibile bine, dar ușor

Întrebări frecvente

Câte tipuri de pete există?

Petele sunt împărțite în patru categorii principale:

  • pete grase (de exemplu, din ulei de gătit și smântână)
  • pete pe bază de proteine ​​(de exemplu, pete de sânge și lapte)
  • pete care pot si scoase (de exemplu, suc de fructe, cafea, vin roșu, ceai, mucegai,  etc.)
  • pete de pigment (de exemplu cerneală, pixuri, acuarelă, ruj, grăsime, sol, machiaj etc.)

Pe lângă acestea, există și pete mai complexe, cum ar fi rugina și așa-numitele pete mixte, care sunt o combinație de diferite tipuri de pete.

Cum pot salva rufele decolorate?

Rufele ar trebui întotdeauna sortate în funcție de culoare, înainte de spălare - cu excepția cazului în care se adaugă aditivi pentru rufe precum Dr. Beckmann șervețele captatoare de culoare și murdărie. Dar cum elimini cu succes decolorările din rufe? Numai cu un produs care datorită ingredientelor sale unice  restabilește culorile originale ale articolelor de îmbrăcăminte afectate prin îndepărtarea oricăror coloranți nedoriti. Cu toate acestea, instrucțiunile de utilizare trebuie respectate îndeaproape pentru a asigura îndepărtarea cu succes a oricăror decolorări!

De ce mașina mea de spălat miroase urât?

Uneori, nu doar mașina dvs. de spălat miroase neplăcut, ci și hainele proaspăt spălate. Mirosurile se pot acumula în interiorul mașinii de spălat datorită spălării frecvente la temperaturi scăzute. Umiditatea din mașina de spălat încurajează dezvoltarea microorganismelor și acestea nu pot fi eliminate complet la temperaturi scăzute. Folosind în mod regulat produsul de curățare a mașinii de spălat, Dr. Beckmann, mașina dvs. de spălat rămâne curată și previne formarea mirosurilor neplăcute - asigurându-vă că rufele dvs. iși pastrează mirosul proaspăt.