Note legale

Termeni de utilizare

Având în vedere numeroasele posibilități și riscuri pe care le oferă internetul, vă rugăm să urmați o serie de condiții generale pe care trebuie să le stabilim pentru protecția dvs. și protecția noastră.

1. Actualizarea condițiilor de utilizare

Având în vedere inovațiile tehnice și juridice constante, trebuie să modificăm sau să actualizăm din când în când următorii termeni de utilizare. Prin urmare, vă rugăm să verificați de fiecare dată înainte de a utiliza site-ul nostru web când a fost publicată cea mai recentă versiune pe site. Cea mai recentă actualizare a fost în septembrie 2012.

2. Drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală

Tot conținutul de pe site-ul nostru web, inclusiv textele, imaginile, fotografiile, ilustrațiile grafice, datele audio și video sunt proprietatea noastră, cu excepția cazului în care se prevede în mod explicit ceva contrar. Acest conținut protejat conform legii, drepturilor de autor poate fi utilizate numai în scopuri private, adică nu în scopuri publice sau comerciale (descărcări, duplicare, copiere), cu excepția cazului în care a fost acordată permisiunea. Modificările, traducerile sau alte editări ale conținutului necesită aprobarea scrisă prealabilă a delta pronatura GmbH.

Este interzisă utilizarea abuzivă a oricăreia dintre mărcile și siglele delta pronatura GmbH. Subliniem că orice încălcare adrepturile de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuală va avea consecințe cuvenite în temeiul dreptului civil și / sau penal.

3. Atentionare

Informațiile de pe acest site au fost verificate cu cea mai mare atenție posibilă. Cu toate acestea, nu ne putem asuma nicio responsabilitate pentru conținutul actualizat, corect sau complet și / sau pentru calitatea acestuia.

Acest web site servește pentru a furniza informații generale și în niciun caz nu poate înlocui sfaturile medicale sau de specialitate. În acest sens, vă rugăm să consultați un medic sau un specialist. delta pronatura GmbH nu își asumă nicio răspundere pentru acțiunile efectuate pe baza conținutului acestui site.

Accesul și utilizarea acestui web site și descărcarea datelor se efectuează pe propria răspundere. delta pronatura GmbH nu își asumă nicio răspundere pentru orice daune care decurg din aceasta, în special cu privire la datele, hardware-ul și / sau software-ul utilizatorului, care ar fi fost deteriorarea ca urmare a sau în legătură cu accesul și / sau utilizarea acestui site web. .

Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru conținutul și disponibilitatea site-urilor web ale unor terți la care se ajunge prin linkurile externe ale acestui site web.

Politica de protecție a datelor delta pronatura GmbH

În calitate de operator al acestui site, aigurăm protecția datelor dvs. personale. Tratăm datele dvs. personale în mod confidențial și în conformitate cu reglementările legale privind protecția datelor.

În calitate de operator al acestui web site , asigurăm protecția datelor dvs. personale. Tratăm datele dvs. personale în mod confidențial și în conformitate cu reglementările legale privind protecția datelor.De regulă, este posibil să folosim site-ul nostru web fără a specifica datele cu caracter personal. Datele personale se referă la detalii specifice despre circumstanțele personale sau de fapt ale unei persoane fizice identificate sau identificabile (de exemplu, numele, adresa sau adresele de e-mail). Dacă sunt colectate date cu caracter personal, aceasta are loc întotdeauna în mod voluntar. Aceste detalii nu vor fi dezvăluite terților fără acordul expres. Deoarece aceste detalii sunt supuse unei protecții specifice, acestea vor fi colectate de noi numai în măsura necesară din punct de vedere tehnic. În cele ce urmează, arătăm ce informații înregistrăm despre dvs. în timpul vizitei dvs. pe site-ul nostru web și cum sunt utilizate acestea. Practica noastră de protecție a datelor este în concordanță cu reglementările din Legea germană privind protecția datelor (BDSG), Regulamentul general european privind protecția datelor (EU-DSGVO) și Legea germană privind telemedia (TMG). Vom colecta, prelucra și utiliza exclusiv datele dvs. personale pentru procesarea cererilor și comenzilor. Datele dvs. vor fi utilizate și în scopuri suplimentare, care sunt specificate cu precizie în consimțământ, de ex. pentru informații despre ofertele prin newsletter etc., dacă ați acordat anterior consimțământul separat. Fără consimțământul dvs. sau o comandă oficială corespunzătoare, datele dvs. personale nu vor fi furnizate de noi, sau de persoane autorizate de noi, unor terțe părți.

Amintim că transferul de date pe Internet (de exemplu, pentru comunicarea prin e-mail) poate fi supus unor lacune de securitate. Protecția datelor fără lacune împotriva accesului de către terți nu este posibilă.

Datele cu caracter personal (denumite în continuare „date”) sunt colectate, prelucrate și / sau utilizate după cum urmează pentru utilizarea site-ului nostru web (în continuare „prelucrate” în ansamblu):

1. Colectarea, prelucrarea și utilizarea datelor cu caracter personal în contextul utilizării generale a site-ului nostru web

De fiecare dată când site-ul nostru este accesat, diferite date sunt stocate automat într-un fișier jurnal temporar. Utilizarea funcțiilor individuale ale site-ului nostru web - cum ar fi în special funcția de căutare sau „Detectivul Pată” - conduce la operațiuni de procesare relevante. Folosim exclusiv următoarele tipuri de date în acest context:

  • adresa IP
  • Data / ora accesului
  • Sistem de operare
  • Tipul browserului
  • Marimea ecranului
  • Site-ul / numele fișierului preluat și referit
  • Transferul volumului de date

Procesăm aceste date numai pentru a permite utilizarea site-ului nostru web. Acest lucru implică în special configurarea conexiunii și garantarea securității IT. Profilurile de utilizare a pseudonimelor pot fi create și în condițiile explicate la „6. Analize web ”.

Dincolo de cazurile menționate mai sus, datele cu caracter personal sunt colectate, prelucrate sau utilizate numai cu acordul dumneavoastră explicit.

2. Utilizarea anonimă / pseudonimă a site-ului web

 Puteți vizita practic site-ul nostru web fără a specifica datele personale. Pentru optimizarea și îmbunătățirea site-ului web, putem colecta date anonime, pentru a analiza tendințele, pentru a gestiona site-ul web și în scopuri de cercetare de piață. Datele de utilizare anonime nu se referă la o persoană identificată sau identificabilă chiar de la început, fie sunt anonimizate ulterior, astfel încât să nu poată fi făcută nicio identificare a persoanei. Datele de utilizare a pseudonimului nu se potrivesc cu datele purtătorului pseudonimului. Pregătirea profilurilor de utilizare a pseudonimului nu are loc.

Dorim să vă atragem atenția că ne rezervăm dreptul de a accesa datele pe care le-am colectat și alte informații și de a le divulga acolo, cu condiția să devină necesare în cadrul cerințelor legale sau oficiale, pentru a ne pune într-o  poziție de inițiere a investigațiilor în caz de suspiciune de fraudă, hărțuire sau alte încălcări legale și încălcări ale dispozițiilor legale, reglementărilor site-ului web sau drepturilor terților sau de a investiga orice comportament dubios, care ni se pare nedrept.

3. Criptare SSL

Din motive de securitate și pentru a proteja transferul de conținut confidențial, cum ar fi întrebările pe care ni le trimiteți, în calitate de operator al site-ului web, acest site web utilizează criptarea SSL. Puteți recunoaște o conexiune criptată prin bara de adrese a browserului trecând de la „http: //” la „https: //” și prin simbolul de blocare din bara browserului.

Dacă criptarea SSL este activată, datele pe care ni le trimiteți nu pot fi citite și de terți

4. Divulgarea datelor utilizatorilor

delta pronatura GmbH nu vor vinde, închiria sau divulga în alt mod datele dvs. personale unor terțe părți. Transferăm datele dvs. către terți, dacă ați consimțit la aceasta sau în următoarele cazuri:Antreprenori: în cazuri specifice, delta pronatura GmbH încredințează altor companii și persoane îndeplinirea obligațiilor sale față de client și în nume propriu. Pentru aceasta, poate fi necesară divulgarea datelor dvs. către aceste terțe părți, pentru a vă oferi produse sau servicii. Exemple în acest sens sunt serviciul pentru clienți, prelucrarea datelor de plată, îndeplinirea comenzilor și furnizarea de asistență de marketing. De asemenea, în aceste cazuri, prelucrarea datelor are loc numai, în măsura în care este permisă de dispozițiile legale sau dacă v-ați acordat în mod expres consimțământul.delta pronatura GmbH vor comisiona doar astfel de companii, care pot garanta o prelucrare sigură și adecvată a datelor, pe baza calificării lor și a posibilităților lor tehnice și organizatorice. În plus, delta pronatura GmbH comandă exclusiv companii, a căror implicare este permisă în conformitate cu consimțământul în conformitate cu protecția datelor în conformitate cu Legea germană privind protecția datelor și Regulamentul general european privind protecția datelor.Prelucrarea datelor pe baza prevederilor legale / protecția împotriva abuzului / drepturilor terților: delta pronatura GmbH sunt autorizate să prelucreze datele dvs. cu caracter personal, cu condiția să fie necesare pentru îndeplinirea obligațiilor legale. În acest scop, delta pronatura GmbH pot trimite în mod specific aceste date

delta pronatura GmbH nu vor vinde, închiria sau dezvălui altfel datele dvs. personale unor terțe părți. Transferăm datele dvs. către terți, dacă ați consimțit la aceasta sau în următoarele cazuri:

Antreprenori: în cazuri specifice, delta pronatura GmbH încredințează altor companii și persoane îndeplinirea obligațiilor sale față de client și în nume propriu. Pentru aceasta, poate fi necesară divulgarea datelor dvs. către aceste terțe părți, pentru a vă oferi produse sau servicii. Exemple în acest sens sunt serviciul pentru clienți, prelucrarea datelor de plată, îndeplinirea comenzilor și furnizarea de asistență de marketing. De asemenea, în aceste cazuri, prelucrarea datelor are loc numai, în măsura în care este permisă de dispozițiile legale sau dacă v-ați acordat în mod expres consimțământul. delta pronatura GmbH vor comisiona doar astfel de companii, care pot garanta prelucrarea sigură și corectă a datelor, pe baza calificării lor și a posibilităților lor tehnice și organizatorice. În plus, delta pronatura GmbH comandă exclusiv companii, a căror implicare este permisă în conformitate cu consimțământul în conformitate cu protecția datelor în conformitate cu Legea germană privind protecția datelor și cu Regulamentul general european privind protecția datelor. a prevederilor legale / protecția împotriva abuzului / drepturilor terților: delta pronatura GmbH sunt autorizate să prelucreze datele dumneavoastră cu caracter personal, cu condiția să fie necesare pentru îndeplinirea obligațiilor legale. În acest scop, delta pronatura GmbHpot trimite în mod specific aceste date către autorități, autorități de urmărire penală și instanțe. delta pronatura GmbH este, de asemenea, autorizat să proceseze date cu caracter personal, dacă și în măsura în care este necesar pentru detectarea sau prevenirea utilizării abuzive a acestui site web sau pentru a pune în aplicare reclamațiile privind delta pronatura GmbH, angajați sau alți utilizatori.

Datele dvs. personale nu vor fi trimise către țări din afara UE, cu excepția dezvăluirii informațiilor generate de cookie către un server Google din SUA (pentru detalii, vă rugăm să consultați 6. Analize web).

5. Cookies

Utilizăm „cookie-uri” pe site-ul nostru web. Acestea sunt fișiere mici, care conțin informații despre controlul sesiunii tehnice și pot fi transferate de pe un server web în memoria browserului dvs. atunci când utilizați site-ul nostru web. Informațiile conținute în cookie-uri oferă informații despre comportamentul de utilizare specific pentru perioada vizitei dvs. pe site-ul nostru web. Nu folosim informațiile colectate în acest mod pentru profilarea individuală a comportamentului dvs. de utilizare. Informațiile ne ajută doar să determinăm frecvența de utilizare și numărul de utilizatori ai site-ului nostru web, precum și să proiectăm site-ul nostru web într-un mod cât mai convenabil și eficient pentru utilizatori.

În plus, cookie-urile noastre sunt utilizate în zona de remarketing în contextul serviciilor Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, SUA, denumit în continuare „Google”). În acest fel, vi se adresează din nou publicitate care vizează interese definite pe baza comportamentului utilizatorului dvs. de către rețeaua partenerilor Google. Puteți dezactiva utilizarea cookie-urilor de către Google în acest scop, deschizând site-ul https://www.google.com/settings/ads. Alternativ, puteți dezactiva utilizarea cookie-urilor de la furnizori terți, deschizând site-ul Deactivaton al inițiativei de rețea. Amintim că Google are propria politică de protecție a datelor, care este independentă de a noastră. Înainte de a utiliza site-ul nostru web, informați-vă despre politica de protecție a datelor Google.

De asemenea, puteți utiliza site-ul nostru fără cookie-uri, dezactivând stocarea cookie-urilor în browserul dvs. Majoritatea browserelor web acceptă cookie-uri automat. Vă rugăm să rețineți că, dacă cookie-urile sunt dezactivate, acest lucru poate duce la afișarea restricționată a site-ului web și poate însemna, de asemenea, îndrumare restricționată a utilizatorului.

6. Analize web

Acest site web folosește Google Analytics, un serviciu de analiză web al Google Inc. („Google”). Google Analytics folosește cookie-uri (cf. „5. Cookies”), care sunt salvate pe computerul dvs. pentru a analiza utilizarea site-ului dvs. web. Informațiile create de Cookie cu privire la utilizarea acestui site web (inclusiv adresa dvs. IP) sunt transmise către un server Google din SUA și stocate acolo. Datorită utilizării pluginului anonymize_IP, adresa IP este scurtată de Google imediat după stocarea în SUA. Google va utiliza aceste informații pentru a evalua utilizarea site-ului dvs. web, pentru a produce rapoarte privind activitățile site-ului web pentru operatorul site-ului web și pentru a produce servicii suplimentare asociate cu utilizarea site-ului web și a internetului. Google poate, de asemenea, să transfere aceste informații către terți, dacă acest lucru este permis în mod legal sau dacă terți prelucrează aceste date în numele Google. Furnizorii terți, inclusiv Google, plasează reclame pe site-uri web pe Internet și utilizează cookie-uri stocate pentru a plasa reclame pe baza vizitelor anterioare pe acest site web. Google nu va conecta adresa dvs. IP la alte date preluate de Google. Puteți împiedica instalarea cookie-urilor printr-o setare adecvată în software-ul browserului; cu toate acestea, trebuie să subliniem că, în acest caz, nu toate funcțiile acestui site web vă vor fi disponibile în deplină calitate. Puteți descărca un supliment de browser Google aici (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout). Apoi va fi setat un cookie de renunțare, care împiedică viitorul

stocarea datelor dvs. atunci când vizitați acest site web. Dacă este cazul, urmați instrucțiunile suplimentare stocate acolo, pentru a preveni setarea cookie-urilor sau utilizarea acestora în scopurile menționate anterior.

Acest site web utilizează etichete de remarketing Google AdWords. Acestea sunt servicii ale Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, SUA, denumit în continuare „Google”). Cookie-urile, care sunt salvate pe computerul dvs. pentru a analiza utilizarea site-ului dvs. web. Informațiile create de Cookie cu privire la utilizarea acestui site web (inclusiv adresa dvs. IP) sunt transmise către un server Google din SUA și stocate acolo. Adresa IP este apoi scurtată de Google de ultimele trei poziții, o alocare clară a adresei IP nu mai este posibilă (anonymize_IP-Plugins).

Google va utiliza aceste informații pentru a evalua utilizarea site-ului dvs. web, pentru a produce rapoarte privind activitățile site-ului web pentru operatorul site-ului web și pentru a produce servicii suplimentare asociate cu utilizarea site-ului web și a internetului. Google poate, de asemenea, să transfere aceste informații către terți, dacă acest lucru este permis în mod legal sau dacă terți prelucrează aceste date în numele Google.

Furnizorii terți, inclusiv Google, plasează reclame pe site-uri web pe Internet Furnizorii terți, inclusiv Google, plasează reclame pe site-uri web pe Internet și utilizează cookie-uri stocate pentru a plasa reclame pe baza vizitelor anterioare pe acest site web. Google nu va conecta adresa dvs. IP la alte date preluate de Google. Colectarea și stocarea datelor pot fi protestate în orice moment, cu efect pentru viitor.

Puteți dezactiva utilizarea cookie-urilor de către Google în acest scop, deschizând site-ul https://www.google.com/settings/ads pentru dezactivarea publicității Google. Cu toate acestea, trebuie să subliniem că, în acest caz, nu toate funcțiile acestui site web vă vor fi disponibile în deplină calitate. Prin utilizarea acestui site, vă declarați consimțământul

către Google care prelucrează datele colectate despre dvs. în modul descris anterior și în scopul menționat anterior. Colectarea și stocarea datelor pot fi protestate în orice moment, cu efect pentru viitor.

Puteți găsi informații suplimentare despre prevederile Google la https://www.google.com/intl/en/policies/privacy. Puteți împiedica Google Analytics să vă înregistreze datele făcând clic pe următorul link. Apoi va fi setat un cookie de renunțare, care împiedică stocarea datelor dvs. atunci când vizitați acest site web în viitor: Dezactivați Google Analytics.

7. Securitatea datelor și protecția datelor, comunicarea prin e-mail

Datele dvs. personale sunt protejate prin măsuri tehnice și organizaționale în timpul colectării, stocării și prelucrării, astfel încât să nu fie accesibile terților. În cazul comunicării prin e-mail, securitatea completă a datelor nu poate fi garantată de noi, așa că recomandăm utilizarea metodei poștale pentru informații cu o cerință ridicată de confidențialitate.

Furnizându-ne adresa dvs. de e-mail, vă declarați în mod expres consimțământul pentru a primi e-mailuri de la noi. Ne luăm libertatea de a folosi e-mailuri pentru a comunica cu dvs., pentru a vă trimite informațiile solicitate sau informații despre serviciile oferite. Nu transmitem adresa dvs. de e-mail către o altă parte, care ar putea folosi aceasta pentru a vă informa direct despre produsele sau serviciile lor.

8. Anularea consimțământului - informații despre date și cereri de modificare - informații, ștergere și blocare a datelor - transfer de date

Conform Legii germane privind protecția datelor și a Regulamentului general european privind protecția datelor, aveți dreptul la informații gratuite despre datele dvs. înregistrate, originea și destinatarii acestora și scopul înregistrării, precum și un posibil drept la corectare, blocare sau ștergerea acestor date. În plus, aveți dreptul la transferul datelor dvs. într-un formular care poate fi citit de mașină. Datele dvs. vor fi apoi șterse, cu excepția cazului în care sunt contrare dispozițiilor legale. Puteți anula oricând permisiunea care ne-a fost acordată pentru a vă folosi datele personale. Pentru informații, ștergeri, corecții și cereri de portabilitate a datelor cu privire la datele dvs. și orice sugestii, vă rugăm să contactați, de asemenea, responsabilul nostru cu securitatea datelor Rolf Mentges, CTM-COM GmbH, Marienburgstraße 27, 64297 Darmstadt (E-Mail: datenschutz@delta-pronatura.de).