Despre noi

Compania din spatele doctorului Beckmann

delta pronatura este una dintre puținele companii de dimensiuni medii, independente, care distribuie produse de marcă, în Germania. Compania este administrată de proprietarii din a treia generație Gerhard Krauss și Heiner Beckmann și , din 2016 și de fiul său Nils Beckmann, reprezentând a patra generație. Producând și distribuind propriile mărci Dr. Beckmann și Bullrich, precum și mărcile Blistex și Bi-Oil distribuite sub licență în Germania și Austria, delta pronatura și-a stabilit o poziție pe piață.

Fapte & Cifre

0+de produse
0+de țări
0+locații internaționale
0+de angajați
0+de ani de experiență
0+de milioane +de produse vândute în 2020

Istoria Dr. Beckmann

1934

Istoria pronatura delta și a Dr. Beckmann a început în 1934 într-o farmacie din Berlin. În Neu-Isenburg, povestea de succes a început să se dezvolte la începutul anilor '70.

1971

Compania a suferit o restructurare în zona agenților de spălare și curățare prin preluarea produselor Spaiama Petelor

1972

Primele produse Spiama Petelor apărute pe piață au contribuit la oferirea unor soluții personalizate de curațare  în gospodăriile germane.

1980

A apărut prima reclamă la TV – Spiama Petelor

1984

Fosfații din detergenți sunt interzise oficial. Dr. Beckmann Sare de îndepărtare a petelor devine rapid cunoscută drept cea mai bună soluție împotriva rufelor ‘’gri’’, cu o performanță ridicată la o temperatura scazută de spălare.  Asa a luat naștere  marca Dr. Beckmann.

1985

Produsele Spaima Petelor de la Dr. Beckmann sunt introduse cu succes pe piațele din întreaga Europă. Astazi, produsele Dr. Beckmann sunt prezente în peste 80 de țări din întreaga lume.

1986

Produsele Spaima petelor, Sare de îndepărtarea a petelor și soluția pentru îndepărtarea culorilor și, ulterior, produsele de pretratare a rufelor au fost consolidate sub umbrela Dr. Beckmann, cu propriul logo.

1995

A fost momentul potrivit pentru o etapă de curățare a gospodăriei: Cu Gelul de curățare a cuptorului, Dr. Beckmann a introdus un produs de curățat pentru cuptor fără aerosoli și și-a demonstrat încă o dată potențialul de inovație. Astăzi, produsul de curățare a suprafeței ca un produs de curățare universal, produsele de curățat suprafețe pentru oțel inoxidabil și sticlă ceramică, precum și produsele de curățat pentru aparate precum mașina de spălat, completează perfect experiența pe care o poate demonstra produsele Dr. Beckmann în gospodărie.

2001

În cadrul extinderii sale, compania s-a mutat la Egelsbach. Iar cei doi directori, Heiner Beckmann și Gerhard Krauss continuă să conducă  la un nivel profesional compania .

2005

O dată cu lansarea articolului Șervețele captatoate de culoare și murdărie, Dr Beckmann se lansează în zona de ingrijirire a rufelor. Solganul  lansării articolului fiind ’’O spălare fără probleme , fără decolorări.

2010

Filozofia Dr. Beckmann este exprimată în mod corespunzător cu noua afirmație de marcă „Când spunem curat, atunci este absolut curat”.

2011

The Stain Devils își sărbătoresc 40 de ani. Felicitările sunt primite din toată Europa.

2015

Brandul Dr. Beckmann primește, pentru a patra oară, premiul „brand de top” din industria alimentară. Încă o dată, premiul este câștigat pentru competența de îndepărtare a petelor - expertiza noastră de bază ca specialist în îndepărtarea petelor.

2019

Spaima Petelo & co. - aspect nou. Datorită relansării internaționale a designului, Dr. Beckmann Spaima Petelor radiază acum, cu o infățișare modernă.

 

Știați?

Dr. Beckmann Spaima Petelor elimină peste 150 de tipuri de pete - mai mult decât orice altă marcă!
Spălarea automată a unui tricou de 40 de ori produce jumătate din CO2 generat prin fabricarea acestuia.
Rufele nu trebuie puse direct în dulap după călcare. Căldura și umiditatea produse pot determina hainele să atragă mucegai care face ca țesăturile sa prindă miros.

Promisiunea Dr. Beckmann

Dr. Beckmann reprezintă un pionier în industria produselor de curățare a diferitelor pete, oferind neîncetat cele mai eficiente și de înaltă calitate soluții de curățat pete atât pentru spălătorii specializate cât și pentru curățenie de uz casnic. Produsele noastre sunt rezultatul unor cercetări extinse - pentru o eficacitate excelentă în care puteți avea încredere.

Angajamentul nostru pentru sustenabilitate

Considerăm dezvoltarea durabilă ca o responsabilitate față de societate și față de mediu. O echipă dedicată proiectului conduce dezvoltarea de produse, producții și procese sustenabile.

Respectăm mediul inconjurator

Conservarea resurselor și reducerea impactului negativ asupra mediului sunt principiile esențiale în toate deciziile pe care le luăm.

Lucrăm cu Energia Ecologică

Cu una dintre cele mai mari instalații fotovoltaice din regiunea noastră, Delta pronatura este capabilă să acopere toate cerințele de energie electrică ale companiei.

Ne angajăm să reducem la minimum deșeurile de plastic

Acum am început să producem recipiente pentru produse din plastic 100% reciclate din plastic de uz casnic.

Folosim cât mai puține substanțe chimice și cât mai multe necesare pentru a obține rezultate durabile de curățare.

Certificări & Premii